A II. Hazai Drónfotópályázat  elnevezésű fotópályázat Közönségszavazásának Játék- és Adatkezelési Szabályzata

2019. augusztus 12.

“II. Hazai Drónfotópályázat elnevezésű fotópályázat közönségszavazása” Játékszabályzat


1. A játék szervezője és lebonyolítója
MyActionCam Magyarország Kft.
Székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2.,
Cégjegyzékszám: 01-09-301996
Nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék, mint Cégbíróság (továbbiakban: Szervező)

Inda-Labs Zrt.
Székhely: 1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D. ép.
Cégjegyzékszám: 01-10-045996
Nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék, mint Cégbíróság (továbbiakban: Szervező)

2. A játék időtartama
2019. szeptember 27. - 2019. október 14.

3. A játékban résztvevő személyek
A játékban részt vehet bármely, 18. életévét betöltött személy, tekintet nélkül arra, hogy jelenleg már regisztrált felhasználó e vagy sem a Lebonyolító online rendszereiben. A regisztrációra a játék során a Lebonyolító lehetőséget biztosít.
A játékban részt vevők a regisztráció során megadott e-mail cím alapján kerülnek azonosításra. Az adatok valódiságáért a játékos felel. Jelen játékszabályzat kizárja a pályázatból a MyActionCam Magyarország Kft., és az Inda-Labs Zrt. tulajdonosait, munkatársait és közeli hozzátartozóikat. A játékban résztvevők részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a jelen szabályzat minden rendelkezését.


4. A játék menete
A játékban a játékosok a Lebonyolító https://indafoto.hu/gyujtemenyek/azevdronfotoja19 internetes oldalán található fotókra szavazhatnak a játék időtartama alatt, az Indafotó “Tetszik” funkciójának használatával.
Egy felhasználó tetszőleges számú fotóra szavazhat, egyenként legfeljebb egyszer.
A sorsolásban való részvételhez legalább egy, a szavazás lezárásakor érvényes szavazat szükséges.
A sorsolásban részt vevők esélye 1:1, függetlenül attól, hány fotóra szavaztak. 

5. Nyeremények

3 db MyActionCam ajándékcsomag

6. A nyertes kiválasztása, értesítése
A nyerteseket az érvényes Indapass regisztrációval és legalább egy érvényes szavazattal rendelkező játékosok között gépi sorsolással választjuk ki.
A sorsolás időpontja: 2019. október 15.
A sorsolás helyszíne: a Lebonyolító irodája (1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D. ép.)
A nyerteseket e-mailben a Lebonyolító értesíti a nyeremény átvételének módjáról és idejéről, legkésőbb 2019. október 16-én éjfélig.
A nyeremények átadása a Szervezővel egyeztetett módon történik. A sorsoláson a nyeremények tekintetében tartalék nyertesek kisorsolására nem kerül sor. A nyeremények nem válthatók készpénzre.


7. Nyereményadó
A nyereményt terhelő adó vonzatát a magyar törvényeknek megfelelően a Szervező lerója, így a nyertest nem terheli nyereményből adódó fizetési kötelezettség, azonban viselnie kell a nyeremény átvételével kapcsolatos költségeket (pl. útiköltség, postaköltség).


9. Adatkezelés és adatédelem
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 2011. évi CXII. törvény
valamint az elektronikus hírközlésről szóló többször módosított 2003. évi C. törvény alapján a Játékszabályzatban meghatározott szerinti adatkezeléshez az adattulajdonos hozzájárulását írásos formában megadottnak kell tekinteni, a játékban való részvétellel megadott hozzájárulás alapján.
Az adatok harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.
A résztvevőnek a továbbiakban bármikor joga van írásban (Inda-Labs Zrt. 1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D. ép.), e-mailben (jatek@blog.hu) tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését.
Az adattulajdonos bármikor visszavonhatja hozzájárulását, illetve kérheti adatai törlését postai úton írásban a következő címre küldött levélben: Inda-Labs Zrt. 1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D. ép. vagy e-mailben a jatek@blog.hu címen.

Az adatszolgáltatás önkéntes.

A Lebonyolító gondoskodik a pályázat során rendelkezésére bocsátott adatok biztonságáról, megfelelő technikai feltételek és eljárási szabályok alkalmazásával biztosítja a tudomására jutott adatok védelmét, hogy azok jogosulatlan felhasználására ne kerülhessen sor, illetve jogosulatlan harmadik személyek birtokába ne juthassanak. Az Inda-Labs Zrt. adatvédelmi nyilvántartási azonosítója: 02645-0001


10. Felelősség
Nem tekinthető a pályázat lefolytatása szempontjából módosító körülménynek semmilyen olyan előre nem látható üzemviteli diszfunkció, melynek során olyan technikai vagy egyéb körülmény lép fel, amely a játék menetét időszakosan befolyásolja, esetlegesen felfüggesztheti.
A Lebonyolító nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.

11. Játékszabályzat elfogadása
A nyereményjátékban való részvétellel a játékos kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a fenti feltételeket. Kijelenti továbbá, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak. A nyereményjátékban való részvétellel a játékos tudomásul veszi, hogy a Szervező és a Lebonyolító a Játékszabályzatot bármikor egyoldalúan módosíthatja.

süti beállítások módosítása