A II. Hazai Drónfotópályázat közönségdíjasát még Balinéziában is megtapsolják

2019. október 15.

Az elmúlt három hétben 640 lenyűgöző drónfotót eresztettünk a közönségre, döntsék el ők, melyik fotó a legnépszerűbb, melyik fotósé legyen a dicsőség, és a díjhoz járó DJI Osmo Pocket stabilizátor a MyActionCamtől.

A legtöbbeknek DroneMinutes balinéz sorozatának drónfotóműfaji értelemben véve, de szó szerint is legemberközelibb fotója, az EGY KEDVES BALINÉZZEL tetszett.

26489209_ed451aa18735fbcefcf3089c6ea76309_xl.jpg

DroneMinutesnek és a kedves balinéznek gratulálunk a közönségdíjhoz!

Teljesen véletlenül nyert még három szerencsés szavazó is, sorsológépünk Gréta Dalma Prins-Medgyesit, Mese01-et, és sanyi_otvost húzta ki a kalapból azok közül, akik műkedvelés közben legalább egy fotót tetszikeltek a pályázat oldalán. Ők MyactionCam ajándékcsomagot, és mellé 2-2 belépőt nyertek a vasárnapi Photoexpo 2019-re, ahol

kiderül, kik lettek a zsűri szerint az év drónfotósai!

A kiváló időzítés és helyszín nem véletlen, ha nyertél biztosan, ha fotózol vagy lelkesen érdeklődsz, nagy eséllyel ott leszel az év legfotósabbnak kikiáltott dzsemboriján. Fél hat fele (napszakilag) közelítsd meg a különtermet, ahol az ünnepélyes díjátadón kiderül, kik lettek még díjazottak, és ki lesz az év drónfotósa.

 

süti beállítások módosítása